co nowego / aktualności

Sprawdź co u nas. Pierwsze źródło informacji.

Najnowsze szkolenia i pokazy, wydarzenia okolicznościowe, konkursy oraz garść informacji o naszych małych i dużych sukcesach.
12 / 07/18

NAROL 2018 I ELIMINACJE DO PUCHARU POLSKI

19-sta edycja Jarmarku Galicyjskiego – Smaki Roztocza już niebawem,14 lipca w Narolu.
W ramach wydarzenia odbędzie się V edycja Konkursu Kulinarnego Galicyjskie Smaki Wczoraj, Dziś i Jutro. Zwycięzca konkursu nominowany zostanie do Kulinarnego Pucharu Polski 2018. 🏆️

"Dobre z lasu" - tak brzmi hasło przewodnie tegorocznej edycji, którą będzie promowała produkty i żywność pochodzącą z lasu. Na ruszt trafią mięsa z dziczyzny, miody, jagody oraz grzyby leśne. Zapraszamy na widowiskowe zmagania kulinarne oraz pokazy profesjonalnych kucharzy. Prócz tego konferencja "Dobrodziejstwa Polskich Lasów", kiermasz rękodzielniczy, warsztaty ginących zawodów, rynek produktów tradycyjnych ze stoiskami wystawienniczymi i oprawa artystyczna.
Do zobaczenia!

Plakat Narol PASK_1
Przedstawiamy ekipy kucharskie zakwalifikowane do V Finału Konkursu Kulinarnego „Galicyjskie Smaki Wczoraj, Dziś i Jutro“ - Narol 2018!

1.    Grzegorz Adamarek i Dariusz Osika - BLUE DIAMOND - Trzebownisko

2.    Maciej Małecki i Marcin Nowak  - BRASSERIE WARSZAWSKA - Warszawa

3.    Jakub Sytykiewicz i Martin Guz - RESTAURACJA CUCINA - Poznań

4.    Maciej Undziakiewicz i Dominika Kurko - ZAMEK DUBIECKO - Dubiecko

5.    Eugeniusz Korolov i Andrzej Lysenko - HOTEL MANSOR - Ząbki

6.    Mariusz Gocyła i Rafał Noga - ŚLĄSKA PROHIBICJA - Katowice

7.    Jan Cup i Karolina Płatek - RESTAURACJA PERCHERON - Kraków

8.    Mariusz Szwerluga i Piotr Kuzdro  - GRAND HOTEL - Rzeszów

9.    Monika Ślęzak i Aneta Stelmach - TAWERNA MARINA - Tarnobrzeg

zapraszamy do kontaktu  Chętnie odpowiemy na Twoje pytania. Napisz lub zadzwoń już teraz!

napisz do nas maila bezpośrednio
icon__contact

ul. Żwirki i Wigury 37a - budynek firmy Stoll 43-190 MikołówPokaż na mapie
icon__phone+48 602 763 555 prosimy o kontakt w godzinach 8:00 - 17:00